10 Şubat 2009 Salı

"İlk 30 dakika içinde Lincoln kırmızı kart görecek"


Lig TV’nin muhabiri Bahri Havadır’dan gündem yaratacak açıklamalar!..

Lig TV’de yayınlanan “Futbol Gündemi” programına katılan Bahri Havadır, Galatasaray ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) arasında yaşanan sürtüşmeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu!..

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in geçtiğimiz aylarda sık sık bir araya geldiğini söyleyen Havadır, bu süreçte yaşananları ve şu andaki noktaya nasıl gelindiğini bir bir anlattı!..

Bahri Havadır, “Mahmut Özgener, Federasyon Başkanı seçildikten 2 gün sonra Adnan Polat ile bir araya geldi. Polat, Özgener’e ‘Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece futbol oynansın’ diyor. Polat ve Özgener, Eylül’de tekrar bir araya geliyorlar ve Adnan Polat anti futboldan yakınıyor. Ekim ve Kasım’da da tekrar buluşuyorlar” dedi.

Havadır’ın bildirdiğine göre; Adnan Polat, hakemlerden memnun olmamasına rağmen Aralık sonunda düzenlediği basın toplantısında hakemlerin arkasında olduklarını söyledi. Basın toplantısı öncesi Mahmut Özgener’i arayan Polat, “Hakemlerden şikayetçiyiz ama yine de hakemlere zaman kazandırmak için basın toplantısında hakemlere destek olduğumuzu söyleyeceğim” dedi.

Devre arasında düzenlenen hakem seminerine de katılan Adnan Polat, “Ben sizin yanınızdayım” diyerek hakemlere desteğini yineledi.

Ve işte Bahri Havadır’ın çok konuşulacak açıklaması!..

“Kayserispor maçından önce Ali Sami Yen Stadı’na ‘bir büyüğümüz’ geliyor ve Polat’a ‘Başkanım dikkat et! İlk 30 dakika içinde Lincoln kırmızı kart görecek’ diyor. Adnan Polat şaşırıyor ve ‘Bu kadar da senaryo olabilir mi?’ diyor.”

Bu söylediklerinin bir senaryo olarak görülebileceğini vurgulayan Havadır, “Ben duyduklarımı paylaşmak istedim. Yarın düzenlenecek Divan Kurulu Toplantısı’nda Adnan Polat bu konuda açıklamalarda bulunabilir. Bence Polat baltayı topraktan çıkardı ve gömmeyecek” diye konuştu.

Bundan sonra Adnan Polat ve ekibi tarafından kesinlikle bir geri dönüş olmayacağını belirten Bahri Havadır, Adnan Polat’ın Galatasaray ile MHK’nin artık uyum içinde olamayacağını düşündüğünü ve ‘Ben güvendiğim insanlar tarafından arkamdan hançerlendim’ dediğini de sözlerine ekledi.

Leeds Utd:2 - Millwall:0


Olmuyor işte , bir türlü Elland Road'da olmuyor. Adamlar 3 topla 80 metre top sürüyor...Herkes refakat ediyor.Beckford inanılmaz bir gol attı ama resmen Millwall orta sahası,savunması seyretti gol nasıl olur diye.Böyle giderse CL hayalleri gene yarınlara kalacak,yazık olacak...

8 Şubat 2009 Pazar

Leeds vs Millwall

Division 1'de yılın ilk ve dev derbisi yarın TSİ 21:45'de Elland Road'da başlayacak.İki takım arasında Ekim 2008'de oynanan maçı Milwall 3-1 kazanmış,büyük kaptan Harris gollerden ikisini atmıştı. Daha önce Elland Road'da yapılan 8 maçın beşini Leeds kazanırken,Millwall deplasmanda 2 kez galip gelmiş, bir maç da berabere bitmiş.
Elland Road'da yapılan 8 maçın sonuçları;
1931/32 Leeds United 0-1 Millwall
1947/48 Leeds United 2-1 Millwall
1985/86 Leeds United 3-1 Millwall
1986/87 Leeds United 2-0 Millwall
1987/88 Leeds United 1-2 Millwall
2004/05 Leeds United 1-1 Millwall
2005/06 Leeds United 2-1 Millwall
2007/08 Leeds United 4-2 Millwall
Millwall bu sene CL'ye cıkabilmek için çok çabalıyor.Ligin ilk haftalarında çok iyi performans göstererek 2'ciliğe kadar yükselseler de ilk yarının sonuna doğru aldıkları beraberlikler 6.cılığa kadar itti aslanları.4 maçı eksik Millwall toplam 8 puan alabilirse ikinciliğe yükselir.Deplasman karnesi iyi olmayan Leeds, kendi sahasında 4 mağlubiyet 2 beraberlik almış.Kişisel görüşüm mavi aslanlar Elland Road'da kaybetmez.
Maçı canlı izlemek için bir link veriyorum,
son olarak;
HADİ MILLWALL !!!

Sizin neyinize ?

Türkiye Futbol Federasyonu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlemesi için UEFA'ya başvuru yaptı. Başvuru ile ilgili resmi yazı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dün UEFA'ya gönderildi. UEFA İcra Komitesi'nin çeşitli süreçlerin ardından Euro 2016'yı düzenleyecek ev sahibini 2010 yılının Mayıs ayında açıklaması bekleniyor. UEFA, Euro 2016'yı düzenleyecek ülkenin, belirlenen kriterlere uyan 9 stadyumu hazırlamasını istiyor.
2016'ya kadar pisliklerinizi temizleyebilecekseniz aday olun!!!

O..... Çocukları



Oğuz Sarvan:Hakemlik yaptığı dönemden beri Galatasaray düşmanlığı tescillenmiş ,basiretsiz biri,
Selçuk Dereli:Her dönem çetelerin tetikçiliğini yapan ,onur ve haysiyet kavramları olmayan insan,
Kemal Dinçer:Kadıköy'de sahaya atılan sustalıyı saklayacak kadar hasta fenerbahçeli,gözlemciler ve temsilciler kurulu başkanı,
Sizi her zaman O..... Çocukları olarak hatırladık ve öyle hatırlamaya devam edeceğiz....