16 Mart 2009 Pazartesi

Devamını bekleriz


Copy-paste haberciliği olacak biliyorum ama uzundu yazmaya üşendim ...Üstelik yoruma da çok açık değil olay :) Bizim başımız kelmi demek isterim ama o ayrı....Samiyende Toroman'ın gönlünü alırız illaki...

Geride kalan hafta sonunda, Turkcell Süper Lig'in 24'üncü haftasında Eskişehirspor'dan Emre Toraman kendi kalesine kaydettiği iki golle Bursaspor maçından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmalarına sebep oldu. Toraman bu gollerden sonra tam anlamıyla yıkılırken oyundan çıkmak istedi ve bir futbolcunun başına gelen en kötü duygulardan biri olan kendi kalesine gol atmanın üzüntüsünü yaşadı.
Ancak Eskişehirspor'un başına gelenler bu kadarla kalmadı. İşin trajikomik yanı Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın anlattıklarıyla anlaşıldı.
"Güler misin, ağlar mısın" dedirten olaya göre, Eskişehirspor PAF takımı da Bursaspor PAF ile yaptığı maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ama Bursaspor'un gollerini Eskişehirsporlu gençler kendi kalelerine attı.

-GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?-
Yani geride kalan hafta sonunda Eskişehirspor ile Bursaspor A takımları arasındaki maçı 2-1 kaybeden Eskişehir'de goller Toraman'ın kendi kalesine attığı goller olurken, iki ekibin PAF'ları arasındaki maçtan çıkan 2-2'lik sonuçta da Bursaspor PAF'ın gollerini Eskişehirspor PAF'ın gençleri kendi kalelerine kaydetti. Kısaca, Eskişehirspor geride kalan hafta sonunda A ve PAF takım düzeyinde 7 gole imza atarken 4'ünde kendi ağlarını havalandırdı.

15 Mart 2009 Pazar

Gerek yok Bülent Hocam


Galatasaray sezonun en güzel deplasman maçlarından birini oynadı.Maçın istatistiklerine bakıldığında top orta sahada %81 Galatasaray sahasında %9 oynandı.Bu istatistikte çok önemli bir durum var.Ümit tamamen bitirmiş...Futbolda artık yok...Takım'ın 90 dakika on kişi oynamasınına rağmen 2-1'lik skoru koruması çok kolaydı....Orta sahayı beşlemesi...Bülent Hoca'nın 70.dakika'da Lincoln'ü oyuna alması halinde maç farka gidebilirdi çünkü Trabzon 2-1'de maçı bırakmıştı zaten.Lincoln'e tavır yapmışın zaten bir hafta boyunca 70 dakika kenarda tutarak da trip atmışın ama profesyonellikte bir yerde mantık devreye girmeli....Bülent Hoca acil olarak bu hatalı "tavır" düşüncesinden vazgeçmeli.Eğer tavır alacaksan hiç götürmeyeceksin Trabzon'a.Tamam Lincoln'ü alma eyvallah, o zaman M.Güven'i çıkartma ve Hasanı al Ümit'e yol ver...En kötü ihtimalle yine 2-1 biterdi.Galatasaray bu maçı alsaydı şampiyon için şansı çok yükselecekti,kapris nedeniyle şu maçı verdik.
Santics yüne günündeydi...Defans dörtlüsü devdi.Balta tandemi yine çok iyi oynadı.Barış,Ayhan tek paslarda hareketliydi,Trabzon orta sahasını kevgire çevirdi.Baros müthiş hırslıydı.Arda'yı Tanrı korumaya devam etsin...Şu maçı vermek, yazık...