28 Ocak 2009 Çarşamba

Millwall'dan sert mesaj


Millwall V Leeds 18th October 2008 - Celebrity bloopers here
GSE ve Football Factory ile tanıştı yurdum insanı Millwall'la...Elbette daha önce tanıyanlarımız da vardır...99'da tanımıştım bir şekilde Millwall'dan birilerini... bir ara takip etmeye çalışmıştım...Enteresan kafalarda adamlardır...Sempatim o zaman başlamıştı... Millwall, Chelsea'yi çok sevmez,WestHam'ı sevmez,Bristol'u sevmez,Swansea'yi sevmez... ama en nefret ettikleri takım Leeds United'dır...2000'de Leeds'i elediğimiz zaman muhtemelen en az bizim kadar sevinmişlerdir...Bayrak açarak verdikleri mesaj biraz sert...Ama adamlar bağırıyor zaten ; "No one likes us but we don't care" (Kimse bizi sevmez ama umurumuzda değil)

3 yorum:

seer dedi ki...

milwall kafası biraz sert ama....

gala dedi ki...

bayaa sert dostum:) şimdi düşünüyorum da, Panat ile maç olsa , Galatasaray yada fb oynasa, maçtan önce Tanrı korusun aynı durum bizim başımıza gelse Panat bayraklarıyla maça gitmeyiz muhtemelen....bana öyle geliyor ama yinede kafamda bir "ama" olmuyor değil... :\

sevgilerimle

Jean dedi ki...

en nefret ettikleri takım west ham diye duymuştum.west ham grevci işçiler, millwall ise işbirlikçilerin takımı olarak kurulmuştur.ayrıca bildiğim kadarıyla leeds ve millwall ingiltere'deki en ırkçı taraftara sahip kulüplerdir.