15 Mart 2009 Pazar

Gerek yok Bülent Hocam


Galatasaray sezonun en güzel deplasman maçlarından birini oynadı.Maçın istatistiklerine bakıldığında top orta sahada %81 Galatasaray sahasında %9 oynandı.Bu istatistikte çok önemli bir durum var.Ümit tamamen bitirmiş...Futbolda artık yok...Takım'ın 90 dakika on kişi oynamasınına rağmen 2-1'lik skoru koruması çok kolaydı....Orta sahayı beşlemesi...Bülent Hoca'nın 70.dakika'da Lincoln'ü oyuna alması halinde maç farka gidebilirdi çünkü Trabzon 2-1'de maçı bırakmıştı zaten.Lincoln'e tavır yapmışın zaten bir hafta boyunca 70 dakika kenarda tutarak da trip atmışın ama profesyonellikte bir yerde mantık devreye girmeli....Bülent Hoca acil olarak bu hatalı "tavır" düşüncesinden vazgeçmeli.Eğer tavır alacaksan hiç götürmeyeceksin Trabzon'a.Tamam Lincoln'ü alma eyvallah, o zaman M.Güven'i çıkartma ve Hasanı al Ümit'e yol ver...En kötü ihtimalle yine 2-1 biterdi.Galatasaray bu maçı alsaydı şampiyon için şansı çok yükselecekti,kapris nedeniyle şu maçı verdik.
Santics yüne günündeydi...Defans dörtlüsü devdi.Balta tandemi yine çok iyi oynadı.Barış,Ayhan tek paslarda hareketliydi,Trabzon orta sahasını kevgire çevirdi.Baros müthiş hırslıydı.Arda'yı Tanrı korumaya devam etsin...Şu maçı vermek, yazık...

2 yorum:

funkstar dedi ki...

perşembeye saklanan adam 1200 km öteye deplasmana götürülmez, kewell gibi bırakırsın istanbulda. konu hakkındaki soruyu cevaplarken bile belli etti yalan konuştugunu.

Yasin dedi ki...

Ümit tamamen bitmiş ? Yuh be abi, sahanın Arda ve Barış'tan sonra en çok koşan adamıydı Ümit, Ayhan dahil. Solbek sagbek her yere yetisti, hele Yaser atılınca...
Belki TV de goremediniz diye farketmediniz. Nonda gibi ayagina top beklemedi Song, Egemen, Hüseyin ile boğuştu maç boyu.
selamlar
Yasin