16 Aralık 2008 Salı

Milan taraftarı canlı yayında stüdyoyu bastı


İtalya'da Pazar günü Serie A takımlarından Milan ile Juventus arasında oynanan ve Juventus'un 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Milan taraftarı olay çıkardı. Yaklaşık yüz kişilik grup, Torino'yo gittiklerini ancak biletleri olmadığı için maça alınmadıklarını söyleyip, "Biletler çok pahalı" şikayetiyle canlı yayını bastı.

Ulusal televizyon kanalı Mediaset 4'de her hafta Pazar akşamı maçların tamamlanmasının ardından Alberto Brandi tarafından hazırlanıp sunulan "Controcampo" adlı programın canlı yayını sırasında bir anda taraftarlar, sloganlar atarak stüdyoya girdi. Brandi, bir anda neye uğradığını şaşırırken, programın yayınına 10 dakika ara verildi.

Canlı yayına ara verildiği sırada, emniyet araçlarının sirenini duyan taraftarların, stüdyo önüne çıkıp polise taş ve sopalarla saldırdığı ve bir polisin hafif yaralandığı açıklandı. Olaylarda dört taraftarın gözaltına alındığı, birinin ise "polise mukavemet" suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderildiği açıklandı. Daha sonra programını sürdüren Brandi, "Biz profesyonel yayın yapıyoruz" demekle yetindi.

6 yorum:

Tuner dedi ki...

http://atanalirspor.blogspot.com/2008/12/milan-taraftar-canl-yayn-bast.html

biri copy paste blogculugu biri gercek blog ruhu

yapma bunu yapma bunuuu =)

gala dedi ki...

ahhh sen şark kafası blogcu.nedense hep benim haberlerimi indiriyorsun....hitlerim coştukça sıkıntı yaratma..nerde blog kardeşliği :)

Tuner dedi ki...

şark ne demek sözlüğe bir bak.sonra bir de haritaya bak =)

gala dedi ki...

işte anlamadığım o zaten...kafa şark'ta beden garb'da ...nasıl olacak ? :) olm onu bunu bırak da hsonu ASY'ye gelde neşelenelim

Tuner dedi ki...

gecekondu stadlara karşıyım =) geçen sene geldim yeter =)

gala dedi ki...

bi sus gözünü seviim....car car car... :)