8 Ocak 2009 Perşembe

spor-siyaset >< siyaset-spor

Blog'da daha çok yazılarını görmek istediğimiz Serhat'ın eline sağlık...Yine harika yazı...

Son dönemde bir insanlık dramının yaşandığını göz önünde bulundurursak yazıyı yazma sebebimi de bulmuş oluruz. Ama asıl sebep http://www.ntvspor.net/Pages/31346.ASP adresindeki haber oldu diyebiliriz. golünü atmış formayı
kaldırmış altından filistin'e destek t-shirt ü. hani karıştırmayacaktık? spor ve siyaseti yani. kabul etmek istemiyoruz belki, çoktaaan bir aradalar zaten hatta ta başından beri belki de ama, e hani karıştırmayacaktık!!!
Spor bakanlığı gibi kurumlar siyaset karışsın diye değil; sporun organizasyon tarafı düzgün yapılsın, hak ve hukuku belirlensin diye var olan kurumlar. yersen! ben yemem, kaç kişi yer onu da bilmem herkes aç kalır gibime geliyor.
Ama sen golünü attın, formayı kaldırdın içinden filistin çıktı. ayni maçta karşı takım gol atsa formayı kaldırsa biri içinden davudun yıldızı çıksaydı ne olacaktı? bi sonraki pozisyonda çift dalarak intikam mı alacaktın o duygusallığı gösterdikten sonra? peki ilerde pelerin gibi boyna bayrak bağlayarak mı çıkacaksınız maçlara?
Stada gidip maç izleyen ya da tv başında takip eden herkes olayın vehametini zaten biliyor, bilmeyen de ilgilenmiyor. senin t-shirt gene güme gider yani merak etme. amerika hariç dünyanın hemen hemen tüm basını olayı yansıtıyor, tshirt giyme haberini yayınlayacak olan kuruluşla aynı yani bunlar. bomba haberini vermeyen senin gol haberini hiç vermez!
http://www.ntvspor.net/Pages/31346.ASP

Hiç yorum yok: